top of page
Apotheek 2.jpg

Pharmacy

The St. Vincentius Hospital has its own hospital pharmacy. The pharmacy provides medication for both clinical patients and outpatient patients of the St. Vincentius Hospital. Our pharmacy is open to everyone.

 

Opening hours

Monday to Friday from 07:00 am to 07:00 pm

Closed on Saturdays and Sundays

 

The pharmacy can be reached by telephone at 471212, extension 217.

Services

De apotheek draagt zorg voor veilig gebruik van geneesmiddelen. Het gebruik van medicijnen kan ingewikkeld zijn. Daarnaast kunnen er bijwerkingen en wisselwerkingen tussen verschillende medicijnen optreden. De apotheker controleert daarom of de medicijnen geschikt zijn voor u en of er geen wisselwerkingen zijn met uw andere medicijnen. De apotheek weet namelijk precies wat elk middel doet, wat de bijwerkingen zijn en hoe verschillende medicijnen elkaar kunnen beïnvloeden. Indien nodig, nemen wij contact op met uw arts om te overleggen. Wij nemen de tijd om u uit te leggen hoe de medicijnen gebruikt moeten worden en geven informatie over bijwerkingen en wisselwerkingen. Indien u nog vragen heeft kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Indienen en afhalen recepten​​

Bij het indienen van uw recept hebben we uw verzekeringspas nodig zodat uw gegevens kunnen worden ingevoerd in ons apotheekinformatiesysteem. Vervolgens gaan wij na of de medicijnen op voorraad zijn en of deze voor vergoeding in aanmerking komen. Indien u akkoord gaat, wordt het recept farmaceutisch inhoudelijk beoordeeld (dosering, bijwerkingen, wisselwerkingen). Vervolgens leggen wij de medicijnen zo spoedig mogelijk voor u klaar. Bij het afleveren van de medicijnen wordt de benodigde voorlichting en advies gegeven.

Whatsapp-service

U kunt uw recepten ook indienen via onze whatsapp-service op het whatsappnummer +597 8411331. https://wa.me/message/TUUUFODFVJEIJ1

Zelfzorgmiddelen en medische hulpmiddelen

Klachten en klanttevredenheid Wij streven voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening. Daarbij is uw mening belangrijk voor de apotheek! Wij verzoeken u om regelmatig mee te doen met het klanttevredenheidsonderzoek. Volg de laatste updates via de website. Indien u een klacht heeft horen wij dat graag. U kunt de klacht telefonisch doorgeven aan de apotheker op 471212 toestel 267 of emailen naar apotheekstvincentius@svz.org.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00u tot 19:00u Zaterdag en zondag gesloten ​De apotheek is te bereiken op het telefoonnummer 471212, toestel 217.

bottom of page