top of page
WhatsApp Image 2020-08-31 at 12.45.46.jp
Diensten          
 Fysiotherapie

Fysiotherapie

De afdeling Fysiotherapie van het St. Vincentius Ziekenhuis levert kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan zowel klinische als poliklinische patiënten. De fysiotherapeutische behandeling is gericht op het verbeteren van de conditie, spierkracht of bijvoorbeeld het (opnieuw) kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals het opstaan uit een stoel of het traplopen.

Daarnaast heeft de fysiotherapeut ook een adviserende rol.

Fysiotherapie tijdens en na uw opname in het St. Vincentius Ziekenuis

De afdeling Fysiotherapie van het St. Vincentius Ziekenhuis ondersteunt patiënten bij het herstel tijdens of na een ziekenhuisopname. Wanneer u tijdens een ziekenhuisopname problemen heeft met bewegen, komt de fysiotherapeut bij u aan bed. De fysiotherapeut kan u helpen met het trainen van kracht, coördinatie of uithoudingsvermogen. Ook bij problemen met dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld traplopen kan de fysiotherapeut ondersteuning bieden. De fysiotherapeuten van het St. Vincentius Ziekenhuis kunnen u ook helpen met uw herstel na uw vertrek uit het ziekenhuis.

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met de specialisten en andere zorgverleners van het ziekenhuis.

 

De situatie van elke patiënt is uniek, hierdoor krijgt elke patiënt een passende behandeling. In overleg met de fysiotherapeut wordt aan u een op maat gemaakt programma aangeboden.

De afdeling fysiotherapie is te bereiken op het telefoonnummer 471212, toestel 268.

bottom of page