top of page
Specialismen               Kindergeneeskunde

Kindergeneeskunde

Kindergeneeskunde is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met onderzoek en behandeling van patiënten in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. De kinderarts behandelt niet alleen kinderen die een ziekte of aandoening hebben. Ook kinderen bij wie de normale ontwikkeling of groei verstoord is, kunnen worden onderzocht en behandeld door de kinderarts. Onze kinderartsen leveren, samen met andere zorgverleners, de best mogelijke zorg voor zieke kinderen, waarbij kindvriendelijkheid voorop staat.

 

Het St. Vincentius Ziekenhuis beschikt over een kinderafdeling en een couveuse (pasgeboren kinderen). De kinderafdeling beschikt over een family room en rooming-in faciliteiten. De ouder(s) van zieke kinderen kunnen daardoor gedurende de opname van hun kind in het ziekenhuis verblijven. Samen met de ouders en het kind bepalen we welke zorg en begeleiding nodig is. Bovendien houden we in elke situatie rekening met de ontwikkeling en omgeving van het kind.

De kinderartsen zijn drs. N. Braafheid (kinderarts) en dr. W. Keenswijk (kinderarts en nefroloog).

De polidagen zijn als volgt:

61d27ab9239dbc46abe97fc4bde8d62a-removeb

Drs. N. Braafheid

Polidagen                                                             Spreekuur

Maandag, Woensdag en Vrijdag                        09:00u – 12:00u

Dinsdag                                                                  13:00u – 16:00u

Donderdag (op afspraak)                                 11:30u - 13:00u

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met de poli via het telefoonnummer 471212, toestel 288.

2.jpg

Dr. W. Keenswijk

Polidagen                                                            Spreekuur

Maandag t/m Vrijdag                                         09:00u – 14:00u

Donderdag                                                          11:00u – 14:00u

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met de poli via het telefoonnummer 471212, toestel 229. WhatsApp is ook mogelijk op het mobielnummer +597 8919084 (uitsluitend voor het maken van afspraken).

bottom of page