top of page

Werken en leren

“Jong en oud, een ieder met een aparte talent en competenties.”

Waarom werken en leren in het St. Vincentius Ziekenhuis?

In het St. Vincentius Ziekenhuis is een ieder gelijk en welkom. Integriteit, klantgerichtheid, toewijding, respect, professionaliteit, teamwork, vertrouwen, ondernemend en verantwoordelijkheid vormen het fundament van ons denken en handelen. In het St. Vincentius Ziekenhuis werken ruim 700 medewerkers van verschillende disciplines. Onze medewerkers krijgen de ruimte om hun inzichten te delen en bij te dragen aan vernieuwing en verbetering. Met 104 jaar ervaring in de zorg, ligt er ook een schat aan kennis en kunde.

RKZ.jpg
WhatsApp%20Image%202020-08-02%20at%2008.

Judy Derby

Administratief Medewerker

Salaris Administratie

Mijn naam is Judy Maureen Derby en ik ben al langer dan een jaar werkzaam op de Salaris Administratie van het St. Vincentius Ziekenhuis. Ik trad op 20 oktober 1992 in dienst op het laboratorium van het SVZ als een liefdevolle en zorgzame medewerkster. Ik heb als bloedafname medewerkster 27 jaren mijn bijdrage geleverd aan het ziekenhuis. Ik bezit kennis over het omgaan met de zieke mens in nood. Mijn werkzaamheden worden altijd met veel liefde naar de patiënten toe uitgevoerd, waardoor er relaties worden opgebouwd. Een glimlach op het gelaat van mijn patiënten, geeft de voldoening aan van de kwaliteit van onze zorg. Door mijn innerlijk drang naar groei, dook ik na 15 jaren weer de schoolbanken in. Mijn verdere scholing heeft ertoe geleid dat ik nu werkzaam ben op de Salaris Administratie van het SVZ. Mijn dank aan de Heer Jezus Christus voor doorzettingsvermogen, geduld, liefde, meelevendheid die mij vandaag aan de dag hebben gevormd. Verder ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de Salaris Administratie. Ik noem mezelf leergierig en heb altijd de drang om meer te leren. Ken de HERE in al uw wegen dan zal HIJ jouw paden recht maken. Spreuken 3 vers 6.

 “Waar er een WIL is, zijn er OPTIES”

WhatsApp Image 2020-08-02 at 08.20.28.jp

Lloyd Olijfveld

Ambulancechaffeur

Opname

Ik ben Lloyd Olijfveld. Ik begon 7 jaar terug als kok in de Centrale Keuken van het St. Vincentius Ziekenhuis. Toen ik hier startte ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Ik heb een jaar in de keuken gewerkt en dit was een leerrijke periode. Het bijzondere is dat koken in een ziekenhuiskeuken verschilt van het normaal koken. In een ziekenhuis dien je rekening te houden met de voedingsschema‘s van de verschillende type patiënten. Het bereiden van de voeding geschiedt anders. In 2014 heb ik besloten om mijn droomfunctie van ambulancechauffer achterna te gaan. Het is nu al 6 jaar dat ik patiënten van en naar de verschillende zorginstellingen vervoer. Als ambulancechauffeur ben je direct betrokken bij het redden van mensenlevens. Ik hou persoonlijk van helpen en sta altijd klaar voor mijn patiënten. Het is voor mij en mijn collega’s een uitdaging om op ieder moment ready te zijn, met het oog op de zorg voor de patiënt. Mijn collega’s en ik werken met hart en ziel iedere dag aan de beste zorg. Na elke werkdag ga ik altijd na wat en hoe ik mijn werk beter kan doen.

“Zelfevaluatie is heel belangrijk”

RKZ -84.jpg

Ronny Dipodrono

Technisch Medewerker

Technische Dienst

Mijn naam is Ronny Dipodrono en ik werk reeds 16 jaar in het St. Vincentius Ziekenhuis als Technisch Medewerker op de afdeling Technische Dienst. Ik kom niet direct in contact met patiënten, maar alles wat ik doe, doe ik uiteindelijk wel voor de patiënt. Na 16 jaar blijft het werken in het St. Vincentius Ziekenhuis voor mij plezierig, vooral wanneer ik merk dat mijn werkzaamheden bijdragen aan het herstel van de patiënt. Ik ben een doorzetter die met veel passie en een glimlach mijn werk naar behoren uitvoer. Mijn dagelijkse werkzaamheden betreffen met name het technisch onderhoud van het gebouw en patiëntenkamers. Samenwerken met mij collega’s ervaar ik als prettig.

 

  “Samen zorgen voor een goede zorg”

bottom of page